Ons Team

Het team van Haarmode Michael verdiept zich in je persoonlijkheid en adviseert je op de meest professionele manier. Uw persoonlijkheid en Michael’s Team, de perfecte combinatie om het unieke in je naar buiten te brengen.

Erwin

Aanwezig: Vrijdag, oneven weken Zaterdag

Als gastheer, receptionist, visagist, wil ik de klanten het gevoel geven bij me op bezoek te komen. Een goed gesprek en aandacht vind ik hierbij erg belangrijk. Ik vind het fijn om klanten na hun haar behandeling en make-up tevreden en zelfverzekerd onze zaak uit te zien gaan! En weer graag zien terugkomen voor de service, professionaliteit maar ook de gezelligheid van ons team.

Christiaan

Aanwezig: Woensdag, Donderdag, Vrijdag, Zaterdag

Ik zit sinds 1984 in het kappersvak en werk bij Haarmode Michael sinds 1989. Ik ben altijd op zoek naar wat bij iemand past en waar iemand zich prettig bij voelt. Op zo'n manier geknipt dat het gemakkelijk is om het zelf in model te krijgen. Mijn inspiratie komt uit alles wat met vorm te maken heeft, dus mode, kunst, architectuur, etc.

Peter

Aanwezig: Woensdag, Donderdag, Vrijdag, Zaterdag

Bij een bezoek aan de kapper is belangrijk dat er een vertrouwensband is. Alleen op deze manier kom je samen met de klant tot het mooiste resultaat. Ik vind het belangrijk dat de klant een nieuwe coupe gemakkelijk zelf kan stylen. Een goed geknipte coupe is het halve werk! Sinds 1984 zit ik in het kappersvak en ik werk sinds 2001 voor Haarmode Michael.

Esther

Aanwezig: Woensdag, Donderdag ochtend, Vrijdag, Zaterdag

Al sinds 1987 ben ik werkzaam bij Haarmode Michael. Ik luister graag naar de wensen van de klant. Daarbij houd ik ook rekening met de lifestyle van de klant en de modetrends in het straatbeeld. Mijn advies is volledig op de klant afgestemd en ik werk dat graag tot in perfectie uit.

Nicolette

Aanwezig: Dinsdag, Vrijdag, Zaterdag

Het leukste van mijn vak vind ik, je nog mooier te maken door goed te luisteren naar je wensen en dat te combineren met mijn expertise. Ik heb ruim 25 jaar ervaring en geef ook training aan junioren. Dit vind ik erg leuk om te doen en houdt me scherp. Voor advies over haarverzorging kun je ook bij mij terecht. Ik heb namelijk veel productkennis en vind goede haarkwaliteit erg belangrijk.

Kelly

Aanwezig: Dinsdag, Vrijdag, Zaterdag

Al vanaf jongs af aan ben ik geinteresseerd in haarmode. Sinds 2000 zit ik met veel plezier in het kappersvak. Ik vind het belangrijk om mensen een persoonlijk advies te geven voor het knippen en kleuren. Ik geniet enorm van de sociale contacten met klanten.

Danielle

Aanwezig: Dinsdag, even weken Vrijdag, oneven weken Zaterdag

Al van kleins af aan ben ik bezig met haar. Altijd op zoek naar veranderingen en uitdagingen. Sinds 2004 werk ik samen met mijn fijne collega's van Haarmode Michael. Ik hou van mijn vak! Bij mij kun je terecht voor goed kleuradvies, mooi geknipt kapsel of gewoon als je heerlijk gestyled de deur uit wil gaan. X

Jolien

Aanwezig: Donderdag, Vrijdag, Zaterdag

Met veel plezier en trots werk ik al jaren bij het team van Haarmode Michael. Ik ben ervan overtuigd dat je nooit uitgeleerd bent, dus blijf ik altijd op zoek naar vernieuwing en inspiratie om mezelf te blijven uitdagen. Service en kwaliteit staan voor mij altijd voorop. Het verwennen en luisteren naar mijn klanten vind ik heel belangrijk. Samen kijk ik graag met je naar je kapsel en kleur en geef je hierin advies, om daarmee het beste uit jezelf te halen!

Patty

Aanwezig: Donderdag, Vrijdag, Zaterdag

Door mijn jarenlange ervaring als kleurspecialist / hairstylist ben je bij mij in goede handen. Ik vind het belangrijkste om goed naar jouw wensen te luisteren en je haar te bekijken om van daaruit het mooiste bij jou naar boven te halen en dit tot een compleet plaatje te maken.

Linda

Aanwezig: Woensdag, Donderdag, Vrijdag, Zaterdag

Sinds 2007 zit ik in het kappersvak. Ik vind het een prachtig vak. Ook omdat ik bij Haarmode Michael met een geweldig team samenwerk. Mijn specialiteit is kleuren, maar het knippen vind ik ook erg leuk want daarmee maak je het kapsel helemaal af. Verzorging van het haar vind ik erg belangrijk dus bij mij kun je ook terecht voor een keratine behandeling of een Goldwell treatment.

Maud

Aanwezig: Woensdag, Donderdag, Vrijdag, Zaterdag

Een mooie coupe, daar word ik blij van! Je haar is een deel van je zelfvertrouwen. Ik behandel uw haar met zorg en passie. Een perfecte geknipt kapsel passend bij je gezichtsvorm. Wat je in no-time in model hebt, door het gebruik van de door mij geadviseerde producten. Wilt u iets nieuws, geef ik u graag advies, maar soms kan een touch-up ook al voldoende zijn. Krullen zijn ook absoluut mijn ding, levenslang eigen ervaring 😉 U kunt terecht bij mij voor knippen, kleuren, föhnen en opsteken!

Romy

Aanwezig: Dinsdag, Vrijdag, Zaterdag

Als klein meisje droomde ik er al van om kapster te worden. Ik geef alle aandacht aan de klanten om deze zo goed mogelijk te helpen en adviseren met betrekking tot kleuren, wassen en de producten. We werken met een goed en zorgzaam team om zo iedere klant met een tevreden gevoel gedag te kunnen zeggen als zij de salon verlaten. Om iedere klant een extra verwen moment te geven krijgt de klant tijdens het wassen een fijne hoofdmassage.

Online een afspraak maken?

of voor overige behandelingen bel naar 040 – 245 06 03