Ons Team

Het team van Haarmode Michael verdiept zich in jouw persoonlijkheid en adviseert je op de meest professionele manier. Jouw persoonlijkheid en Michael’s Team, de perfecte combinatie om het unieke in je naar boven te brengen.

Patty

Aanwezig: Dinsdag, Donderdag, Vrijdag, Zaterdag

Het gevoel van een warm dekentje en een stomende kop thee bij een haardvuur: dat warme gevoel wil ik u meegeven in onze salon. Als gastvrouw haal ik er veel plezier uit om u van alle gemakken te voorzien. En dan heb ik als manager ook nog eens het genoegen om een fantastisch team aan te mogen sturen. Ik hoop u snel te kunnen verwelkomen!

Erwin

Aanwezig: Vrijdag, oneven weken Zaterdag

Als gastheer, receptionist en visagist wil ik klanten het gevoel geven alsof ze bij mij aan de keukentafel aanschuiven. Daarbij horen als vanzelfsprekend een goed gesprek en persoonlijke aandacht. Ik vind het heerlijk om een klant tevreden en zelfverzekerd onze zaak uit te zien lopen na een haar- en/of make-upbehandeling. En uiteraard weer terug te zien komen voor onze service en professionaliteit, maar ook voor de gezelligheid van ons team.

Jolien

Aanwezig: Donderdag, Vrijdag, Zaterdag

Met veel plezier en trots werk ik al jaren bij het team van Haarmode Michael. In al die jaren blijf ik vernieuwing en inspiratie opzoeken om mezelf te blijven uitdagen; je bent immers nooit uitgeleerd! Eén ding is altijd hetzelfde gebleven en dat is dat service en kwaliteit voorop staan. Ik vind het heel belangrijk om mijn klanten te verwennen en goed naar ze te luisteren. Samen kijken we naar het beste kapsel en de beste kleur en ik geef hierin advies. Mijn doel is om klanten het beste uit zichzelf te laten halen.

Christiaan

Aanwezig: Woensdag, Donderdag, Vrijdag, Zaterdag

Toen iedereen naar ‘Girls just wanna have fun’ luisterde op zijn walkman - de mannen met een matje in hun nek, de vrouwen gestyled als Madonna - begon ik in het kappersvak. Het was 1984. Sinds 1989 werk ik bij Haarmode Michael. De populaire haarstijlen zijn inmiddels veranderd, maar mijn werkwijze is hetzelfde gebleven: ik zoek altijd naar het kapsel dat bij iemand past en waarbij diegene zich prettig voelt. Op zo'n manier geknipt dat het gemakkelijk is om het haar zelf in model te krijgen. Mijn inspiratie komt uit alles wat met vorm te maken heeft, van mode en kunst tot architectuur.

Romy

Aanwezig: Dinsdag, Vrijdag, Zaterdag

Als klein meisje droomde ik er al van om kapster te worden. Om mensen blij te maken met hun kapsel en lekker in de watten te leggen. Een fijne hoofdmassage tijdens het wassen kan natuurlijk niet ontbreken bij dit complete verwenmoment. Ik besteed veel aandacht aan mijn klanten en help en adviseer ze bij het kleuren, wassen en verzorgen van hun haar met goede producten. We werken met een kundig en zorgzaam team om iedere klant met een tevreden gevoel uit te zwaaien als zij de salon verlaten.

Kelly

Aanwezig: Dinsdag, Vrijdag, Zaterdag

Van jongs af aan ben ik geïnteresseerd in haarmode. Gelukkig hoefde ik het niet bij het kijken naar tijdschriftencoupes te houden, maar kon ik hier mijn vak van maken. Sinds 2000 zit ik in het kappersvak en ik sta nog iedere dag met veel plezier op de werkvloer. Het meest geniet ik van de sociale contacten met klanten. We praten over van alles, maar één onderwerp is natuurlijk onmisbaar: dat is het geven van persoonlijk advies voor het knippen en kleuren.

Peter

Aanwezig: Dinsdag, Woensdag, Donderdag, Vrijdag, Zaterdag

Wist u dat een goed kapsel maken iets is dat we samen doen? Samen kom je tot het mooiste resultaat. De klant geeft aan wat het best bij hem past en hoe hij zijn haar gemakkelijk zelf kan stylen. Een goed geknipte coupe is daarbij het halve werk. Maar het is net zo belangrijk dat er een vertrouwensband is. Dat ontdekte ik toen ik in 1984 het kappersvak in ging en sinds 2001 zet ik mijn werkwijze met veel plezier voort bij Haarmode Michael.

Esther

Aanwezig: Dinsdag,Woensdag,, Vrijdag, Zaterdag

Sinds 1987 werk ik bij Haarmode Michael. Door de jaren heen heb ik aardig wat modetrends voorbij zien komen in het straatbeeld, van getoupeerde pony’s tot korte bobjes. Die trends vertaal ik naar mijn kapsels in de salon. Daarbij houd ik rekening met de lifestyle van de klant. Ik vind het heel belangrijk om goed naar zijn of haar wensen te luisteren. Ik stem mijn advies volledig op de klant af en ik werk een coupe vervolgens tot in perfectie uit.

Nicolette

Aanwezig: Dinsdag, Vrijdag, Zaterdag

Het leukste van mijn vak vind ik dat ik het mooiste in mensen naar boven kan halen. Dat doe ik door goed te luisteren naar de wensen van mijn klanten en die te combineren met mijn expertise. Ik heb ruim 25 jaar ervaring en geef ook training aan junioren. Dit vind ik erg leuk om te doen en het houdt me scherp. Ik ben ervan overtuigd dat een goede coupe begint bij de wortel: kortom, bij een goede haarkwaliteit. Ik heb daarom veel productkennis en help mijn klanten graag adviseren hoe zij hun haar het best kunnen verzorgen.

Linda

Aanwezig: Woensdag, Donderdag, Vrijdag, Zaterdag

Sinds 2007 zit ik in het kappersvak. Ik vind het een prachtig vak. Niet alleen omdat ik mooie kapsels kan maken, maar ook omdat ik bij Haarmode Michael met een geweldig team samenwerk. Die fijne sfeer proef je in de salon. Mijn specialiteit is kleuren, maar knippen vind ik ook erg leuk, daarmee maak je een kapsel helemaal af. Een mooi kapsel valt of staat bij de verzorging. Voor gezond en glanzend haar kun je bij mij terecht voor een keratinebehandeling of een Goldwell treatment.

Danielle

Kleurspecialist

Bas

Kleurspecialist

Mayke

Kleurspecialist

of voor overige behandelingen bel naar 040 – 245 06 03